keskiviikko 2. marraskuuta 2011

LOGOKILPAILU

Nyt Sinulla on mahdollisuus olla mukana tulevan yritykseni toiminnan suunnittelussa. UI! Production & Publication tarvitsee visuaalisen ilmeen ja Sinä voit olla sen toteuttaja. Tässä vaiheessa käynnistämme visuaalisen ilmeen suunnittelun logokilpailun merkeissä. Kilpailun ratkettua toteutamme visuaalisen ilmeen laajemmin yhteistyössä voittajan kanssa.


Tehtäväsi on suunnitella logo, lähettää se jpg-muotoisena osoitteeseen uiproductionandpublication@gmail.com. Muista mainita viestissäsi, saako kuvan julkaista Facebookissa ja UI!:n sivuilla. Logo tulee lähettää oheiseen sähköpostiin viimeistään 20.11.2011 kello 20.11 mennessä.

Kuvat julkaistaan Facebookissa 21.11. ja äänestysaikaa on marraskuun loppuun. Voittajan valitsee asiantuntijaraati, mutta yleisön äänillä on merkitystä - 1/3 äänistä koostuu yleisöäänistä, joita annetaan UI!:n Facebook-sivuilla. Voittaja valitaan joulukuun 6. päivään mennessä. Voittajalle ilmoitetaan julkisesti.

Voittajalle on luvassa rutkasti mainetta ja kunniaa, mutta ei rahaa (ei ainakaan logovaiheessa). UI! tarjoaa muonituksen voittajalle, kun visuaalista ilmettä suunnitellaan. Luonnollisesti suunnittelijan nimi mainitaan aina logon käytön yhteydessä, mutta logo rekisteröidään firman perustamisen yhteydessä firman nimen alle.


UI!:n vinkkejä suunnittelijalle:

1 Suositeltavaa on käyttää perustettavan yrityksen nimeä logossa
2 Logon ohessa voi olla myös iskulause, joka sopii mielestäsi perustettavalle yritykselle
3 Värien kanssa leikittely on sallittua
4 Ammattimaisuuden tulee kuvastua myös logosta

Onnea kisaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti