maanantai 26. marraskuuta 2012

UI! kannustaa tuottajia yrittämään

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta oman firman pystyyn laittaminen pelottaa? Etkö tiedä tarpeeksi byrokratiasta, jotta kokisit pääseväsi alkuun? Koetko tarvitsevasi kannustusta? Kiinnostaako lukea kollegan kokemuksista kohti yrittäjyyttä?

"UI! Production & Publication - tarina siitä, kuinka tuottajasta tulee itsenäinen ammatinharjoittaja"-opinnäytetyö on nyt luettavissa Thesis-tietokannasta:
urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2012111215163.

Opinnäytetyö kuvaa yrityksen perustamisprosessin kokonaisuudessaan ideasta kohti konkreettisia käytännöntoimia. Opinnäytetyön tutkimustulosten pohjalta on myös toteutettu opas: "Näin perustat yrityksen - opas kulttuurituottajalle". Opas on tiivis kokonaisuus, jonka tehtävänä on kiteyttää yritystoiminnan käynnistämistoimenpiteet yksiin kansiin. Oppaassa on toimintaa tukevia tehtäviä sekä kulttuurituottajan ajatuksia ja kokemuksia elävöittämässä asiatekstiä. Opasta on mahdollista tilata maksutta osoitteesta: uiproductionandpublication@gmail.com. Pyydämme kuitenkin, ettei opasta jaella ilman tekijän lupaa, vaan sitä tilataan lukijakohtaisesti. Palautetta ja kommentteja sekä opinnäytetyöstä että oppaasta otan lämmöllä vastaan.

Antoisia lukuhetkiä yrittäjyydestä kiinnostuneille!

Julia*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti